• Maksimalt
   utbytte

   Eksport av data fra ett system for importering inn i et annet.

   Dagens bedrifter har gjerne behov for deling av informasjon mellom programmer. Et eksempel på dette kan være automatisert ordregenerering for importering ved hjelp av EDI eller andre kjente formater.

   Integrasjon mot ERP systemer basert på .NET

   Portalteamet til Doorway har bred erfaring i å knytte nettportaler mot eiers ERP systemer. Dette være både CRM –og økonomiløsninger.
   Vi veileder deg gjennom en prosess ved enten å fornye ditt eksisterende nettsted, eller  skape helt ny nettsted. Vi kan spesialtilpasse løsningen helt etter ditt ønske og integrert mot dagens interne systemer. Du vil selv kunne oppdatere informasjonen, eller om informasjonen oppdateres automatisk fra deres system.

   Vår kunnskap og derav sertifiseringer på .NET plattformen gjør at vi kan integrerer de fleste systemer som kjøres på .NET plattformen. I de tilfeller tilknyttende systemer ikke er på .NET plattformen, har portalteamet utviklet API (Application Programming Interface) for at dette likevel skal la seg gjøre.

        

   Egendefinert funksjonalitet
   og rapportering

   Få bedriftskritisk data presentert på en måte som gir mest effekt for deg.

   Ofte vil noen ansatte i en bedrift ha behov for å ta ut rapporter fra forskjellige systemer i bedriften. For å unngå unødvendige lisenser til disse systemene, kan vi da skreddersy rapporter slik at de raskt gir mening til de som skal bruke dem og presentere dem i valgfritt format.

   Doorway kan også hjelpe til å maksimere fordelene ved dine eksisterende applikasjoner ved å erstatte lag av data, eller implementere en forbedret brukerflate.

   Hos Doorway skjønner vi at det kan være utfordrende å fokusere på bedriftens vekst samtidig som du skal tenke på at IT systemene skal fungere og benyttes optimalt.

   Dette er derfor Doorway sørger for at dine eksisterende applikasjoner holdes oppdatert og benyttes på den mest effektive måten mulig. Dette gjør vi ved å forbedre brukeropplevelse, gi bedre arbeidsflyt og sette opp integrasjoner mot andre systemer. Nye muligheter rundt mobile enheter og skytjenester muliggjør signifikant verdi for bedriften når disse benyttes i samspill med eksisterende kjernesystemer.

   Doorway leverer konsulenttjenester, løsninger og integrasjoner for å bidra til bedre produktivitet.

   Mange organisasjoner er avhengige av dypt forankrede og forretningskritiske kjerneapplikasjoner.

   Disse applikasjonene holder ofte uvurderlig forretningsinformasjon men er ineffektive, utdaterte og dyre å vedlikeholde. Bytte eller omskriving av applikasjoner er lettere sagt enn gjort og kan lett ende i en dyr affære med konsulenter som potensielt truer tilgang til svært forretningskritisk data som organisasjonen har samlet over lang tid.

   Ikke overlat kritiske prosjekter som dette til tilfeldighetene, overlat det opp til folk som vet hva de gjør, og som er opptatt av å ta din bedrift til neste nivå.

        

   Noen tidligere prosjekter

   Les om noen av prosjektene vi har gjort tidligere her

   Doorway kan sette opp integrasjoner med kjerneapplikasjoner i eldre programmeringsspråk og få disse til å snakke med teknologier som  for eksempel JAVA og .NET – strømlinjeforme dine prosesser, redusere kostnader og levere raskere, mer responsiv service til dine kunder.

   La oss fokusere på effektiv IT mens du fokuserer på bedriftens vekst! Kontakt oss i dag for å se hvordan vi kan skape verdi for din bedrift gjennom konsultasjon og integrasjoner.

    

   Tilbake