Doorway Hybrid Cloud

 

 

Doorway leverer en arbeidsflate der vi samler dine applikasjoner i ett grensesnitt. Dette gir deg en sømløs integrasjon mellom Doorways datasenter, offentlige skytjenester og tredjeparts skyapplikasjoner som f.eks. Office 365 og Vismas skytjenester. Det gir single-sign-on og automatisk provisjonering av brukere, lisenser og tjenester, i tillegg til skalerbarhet og kostnadseffektivitet som offentlige skyer tilbyr. Alt med vennlig 24/7/365 brukerstøtte.

 

Hva mener vi med:

Doorways Datasenter

Offentlige Skytjenester

Tredjeparts Skyapplikasjoner

 

Vi jobber tett med applikasjonsleverandører

Doorway jobber tett med en rekke applikasjonsleverandører både ved installasjoner, oppgraderinger og feilsøking. At man snakker samme «språk»  forkorter, sammen med Doorways lange erfaring, prosessen ved  implementering av nye kunder og gir en kontrollert, sikker og rask overgang fra tidligere løsning ved overgang til en sentralisert driftsløsning fra Doorway.

Ved feilsøking er det også en fordel når Doorway snakker rett med applikasjonsleverandøren eller forhandler av applikasjonen. Implikasjonene for deg som kunde vil da minimeres og du slipper å være mellomledd. Ideell kommunikasjon og rask løsning!

 

Remote Desktop eller Web Desktop

Remote Desktop gir deg en komplett outsourcet løsning med fullt utbytte av integrasjoner mellom dine applikasjoner som sitter på vårt datasenter. Dette er det beste alternativet for deg med flere applikasjoner som skal snakke sammen, eller deg som ønsker spesialintegrasjoner.

For bedrifter som benytter få applikasjoner i sitt daglige arbeid, og ikke har behov for tilgang til en Remote Desktop, er Web Desktop løsningen.

 

Internett

Doorway samarbeider i dag med en rekke internettleverandører, blant annet Telenor, Broadnet, TDC, Eidsiva, i tillegg til flere mindre leverandører. Ved å ha internettlinjen via Doorway vil vi gjøre vårt ytterste for å forhandle frem de beste betingelsene til din bedrift.

Er du allerede kunde hos oss og ønsker bedre betingelser på din internettlinje?

Kontakt oss for en uforpliktende vurdering av din internettavtale, eller les mer her.

 

Kontakt vår salgsavdeling for en uforpliktende samtale og for å finne den beste IT-løsningen for akkurat deg.