Behov for rådgivning?


Vil du vite hvordan våre tjenester kan fungere for akkurat din bedrift?

Legg igjen dine detaljer under, så svarer vi innen kort tid!

Nyheter


Om trender, ny teknologi og annet

Siste nytt
5
jul 2017
Hjertet av bedriften befinner seg i ERP-systemet. I en perfekt verden ville man kanskje aldri dratt nytte av å bytte den ut, men dessverre har det seg slik at dersom systemet ikke oppfyller de kravene og standardene som er satt, vil den bli alt for kostnadsbærende til å ta vare på. Valget av ERP-system er derfor en stor avgjørelse, da dette er en langsiktig investering som skal samspille med fremtidige mål.
29
jun 2017
Konkurransemyndighetene har godkjent oppkjøpet og alle juridiske formaliteter er på plass.
28
jun 2017
Dersom du allerede har tatt steget opp i skyen med ditt ERP-system, eller vurderer dette, bør du også vurdere å flytte ditt system for lønn opp i skyen. Med Visma.net Payroll vil du få et lønnssystem som tilbyr moderne løsninger innen lønn og HR, og som har skreddersydd funksjonalitet og mobile løsninger for profesjonelle brukere, ansatte og ledere.
21
jun 2017
Den store utfordringen til mange bedrifter er å tilpasse og omstille seg så raskt som mulig. Visma.net vil hjelpe deg med dette, så lenge du utnytter løsningens funksjoner optimalt.
16
jun 2017
Dersom din bedrift håndterer logistikk og ønsker automasjon på flere av logistikkprosessene, finner du kanskje markedets beste logistikkhåndtering i sky, i Visma.net ERP. Denne modulen gir deg full kontroll over din logistikk, og bidrar til en balansert lagerbeholdning. Visma.net Logistics vil øke din fortjeneste og revolusjonere lagerstyringen i din bedrift!
12
jun 2017
Fordelene med å ta ditt forretningssystem opp i skyen er mange, og med Visma.net ERP får du ikke bare et skybasert system for regnskap & økonomi, men også for logistikk. Nøkkelordene med et slikt system er automatisering og effektivisering, du frigjør rett og slett mer tid! Det meste fra faktura- og bankhåndtering til innkjøp og lagerhold gjøres enklere for å gi deg og din bedrift en bedre hverdag.

Registrer deg for å motta vårt nyhetsbrev!