Behov for rådgivning?


Vil du vite hvordan våre tjenester kan fungere for akkurat din bedrift?

Legg igjen dine detaljer under, så svarer vi innen kort tid!

Visma.net ERP - et mekka for beslutningstakere

 

I de tidligere artiklene har vi skrevet om skytjenester, Visma.net og noen av denne ERP løsningens hovedfunksjoner. Vi har i stor grad fokusert på hvordan denne løsningen kan driftes best mulig og hvordan den kan hjelpe deg som bedrift til økt effektivitet og automatiserte prosesser. I denne artikkelen skal vi fokusere på et av de andre ankerpunktene Visma.net har, mer spesifikt hvordan løsningen kan brukes som et informasjonsverktøy.

 

De fleste bedrifter har i dag en eller flere klare strategier med spesifikke mål. Disse målene kan enten være månedsbaserte, kvartalsbaserte, årlige eller innenfor en ramme på X antall år. Man har gjerne pekt seg ut kritiske suksessfaktorer for å nå disse, og  måler gjerne bedriftens suksess innenfor disse områdene basert på viktige nøkkeltall. God kontroll over disse nøkkeltallene, bedre kjent som KPI’er, er dermed essensielt for at bedriften skal lykkes i å nå sine overordnede mål.

 

Men selv om det er  viktig, kan bedriftsledere oppfatte at det kan være vanskelig å opprettholde en god kontroll over disse nøkkeltallene. En økonomiansvarlig opplever ofte  en hektisk hverdag og setter seg gjerne ikke ned med de aktuelle tallene og regner seg frem til resultatet før ved slutten av den aktuelle perioden. På dette tidspunktet kan bedriften allerede være for sent ute med å gjøre nødvendige tiltak som trengs for å snu skuta i riktig retning.

 

Det har derfor lenge vært stor etterspørsel etter et verktøy som kan gjøre både rapportering og analyse enklere å håndtere for ledere. Med Visma.net Insights vil man få alle relevante nøkkeltall samlet på ett sted. Nøkkeltallene blir hentet ut fra forretningssystemet og vil alltid være beregnet i sanntid. Dermed vil ledere og beslutningstakere til enhver tid ha full innsikt i verdifull data. I et konkurransepreget marked som krever god utnyttelse av forretningsdata, vil dette gi en unik oversikt over utvikling og status i bedriften.

 

På lik linje som alle funksjonene i Visma.net, er Insights skalerbar og intuitiv, noe som gjør at den fungerer like godt på PC, nettbrett og mobil. Brukerne som har tilgang til Insights vil også ha muligheten til å skreddersy sitt eget dashbord. På denne måten er  nøkkeltallene enkelt tilgjengelig og i den formen du selv ønsker, uansett hvor du er. Nøkkeltallene og rapportene kan også deles sikkert til riktige sluttbrukere på tvers av organisasjonen.

 

Mange beslutningstakere i norske bedrifter har allerede dratt nytte av innsikten man får gjennom det skybaserte ERP systemet - Visma.net. I dagens samfunn, hvor data og nyheter er mer tilgjengelig, ligger det en stor utfordringen for bedrifter i å tilpasse og omstille seg så raskt som mulig. Gode rapporter og analyser i sanntid vil hjelpe din bedrift med å ta smarte beslutninger. Visma.net vil gi deg med akkurat dette, så lenge du utnytter løsningen og dens funksjoner optimalt.