Behov for rådgivning?


Vil du vite hvordan våre tjenester kan fungere for akkurat din bedrift?

Legg igjen dine detaljer under, så svarer vi innen kort tid!

Doorway kjøper ConsIT og blir totalleverandør på salg og drift av økonomistyringssystem

 

Doorway kjøper ConsIT og får gjennom dette et komplett tilbud innenfor IT drift, regnskap og økonomistyring. Hovedtyngden av løsningene vil være basert på Visma programvare til regnskapssektoren, og Doorway sine skybaserte konsepter for bedriftsmarkedet i Norge. 

Dette gjør Doorway konsernet til en totalleverandør av tjenester basert på Visma løsninger, og en ledende leverandør til regnskapssektoren i Norge. Doorway vil nå kunne tilby drift, lisensforvaltning, applikasjonsforvaltning, konsulenttjenester, implementering og brukersupport, alt fra ett kundesenter.

 

Odd Ingvar Helgesen

Odd Ingvar Helgesen, CEO i Doorway.

- Det har vært et sterkt ønske fra flere av våre store Visma kunder å kunne kjøpe alle sine IT-tjenester fra en leverandør. Ved oppkjøp av ConsIT får vi nå et komplett tilbud innenfor leveranse av skybaserte tjenester, sier Odd Ingvar Helgesen, CEO i Doorway.

For kunder med Visma applikasjoner kan vi nå ta et helhetlig ansvar og bli en leverandør som tilbyr «single point of contact». Våre kunder kan nå benytte vårt døgnbemannede kundesenter til å betjene alle typer av henvendelser, fra brukerstøtte på forretningssystemer til mer IT-tekniske problemstillinger.

 - Det er flott at vi kan spille på en av våre definitive styrker i vår videre vekst, og fortsette å gi utrolig bra service, sier Mette Hesjedal, leder for kundesenteret. 

 

Per Flekstad

Per Flekstad, Daglig leder i ConsIT.

- ConsIT har vært en suksesshistorie som en av de sterkest voksende Visma partnerne de siste årene og vår klare satsning på regnskapsbyråbransjen har gjort oss til ledende leverandør av Visma programvare i dette markedet. Den viktigste grunnen til å inngå avtale med Doorway er at vi ønsker å forsterke denne posisjonen samtidig som det åpner for at vi sammen kan levere nye spennende løsninger i markedet. Jeg har hatt forretningsmessig samarbeid med Doorway i lang tid, også før jeg etablerte ConsIT i 2007. Våre forretningsområder utfyller hverandre på en god måte. Vi ser at det er vesentlig mer komplisert å levere løsninger i dag enn for bare to år siden. Dette må vi som leverandør ta inn over oss og rigge oss slik at vi har et bredere spekter av kompetanse, sier Per Flekstad, Daglig leder i Cons IT.

Tilbudet til kundene vil være operativt fra nyttår.

 

Om Doorway:

Doorway leverer kostnadsbesparende IT løsninger basert på sitt skybaserte driftskonsept til 450 bedriftskunder i Norge. Alle tjenester er støttet gjennom ett døgnåpent Kundesenter, og vi fokuserer på å levere tjenester som kjennetegnes av gode brukeropplevelse og høyt servicenivå. Doorway har i dag over 90 ansatte fordelt på seks lokasjoner. Datasenteret opereres av et driftsteam som utfører dag til dag baserte oppgaver innenfor preventivt vedlikehold, feilretting og prosessovervåking. En dedikert Change avdeling har ansvaret for all leveranse og endringshåndtering. Kundesenteret sørger for rask respons på alle direkte henvendelser fra våre kunder. Vår konsulentavdeling har bred erfaring og dyp kompetanse innen applikasjonsintegrasjoner og utvikling av web-løsninger.

 

Om ConsIT:

ConsIT forhandler programvare og leverer tjenester basert på Visma programvare til regnskapssektoren i Norge. Selskapet ble startet i 2007 av Per Flekstad. Selskapet har i dag kontor i Stjørdal og Oslo med ti dyktige medarbeidere som har lang og bred kompetanse innen IT, økonomistyring og rådgivning.

ConsIT har en klar ambisjon om å bli den ledende leverandøren av Vismas løsninger til regnskapssektoren i Norge. Selskapet har blitt månedens Visma partner 25 ganger og blitt kåret til Gasellebedrift i 2012 og 2011. ConsIT er av Visma en anbefalt forhandler til regnskapssektoren på grunn av sin bransjekunnskap.

 

Ved spørsmål:

ConsIT: Per Flekstad, Daglig leder per@consit.no  | www.consit.no 

Doorway: Odd Ingvar Helgesen, CEO | oih@doorway.no