Behov for rådgivning?


Vil du vite hvordan våre tjenester kan fungere for akkurat din bedrift?

Legg igjen dine detaljer under, så svarer vi innen kort tid!

Doorway stiller med stand, foredrag og Tesla-konkurranse på Digitalkonferansen

Doorway er sponsor av Digitalkonferansen 27. mars, som i år foregår i Arendal kulturhus. Doorway stiller her med flere bidrag i form av stand, foredrag av Martin Tan og en konkurranse der en av deltakerne ved konferansen kan vinne en helg med Doorways Tesla.

I konkurranse med tungvektere som blant annet Amazon, Office 365 og Skydrive ble små skyleverandører spådd en snarlig død under Microsoft Hosting Summit i Seattle i 2011. Men lokale virksomheter har ingen skyer i sikte. Tvert om; de har vist at de kan hamle opp med de store. Under fjorårets summit var utsiktene en annen med foredraget «Unaspected growth in private cloud». Dette er noe av det Martin Tan skal snakke om i sitt foredrag ved Digitalkonferansen.

- Tesla er vel så mye en datamaskin som en bil. Det må jo være snakk om verdens største gadget! Den er miljøvennlig, kul og helt rå! sier Øyvind Haugmoen.

 

Mer informasjon om private cloud og andre tjenester fra Doorway kan man få ved å besøke Doorway-standen inne på konferansen. På standen kan også deltakere bli med i vår konkurranse der man kan vinne en hel helg med Doorways Tesla. Bilen med 367 hestekrefter under panseret, vil stå parkert utenfor Arendal kulturhus mens konferansen pågår.