Behov for rådgivning?


Vil du vite hvordan våre tjenester kan fungere for akkurat din bedrift?

Legg igjen dine detaljer under, så svarer vi innen kort tid!

Doorway lærlinger

 

For fire år siden hadde Doorway en visjon om å ta samfunnsansvar, og den beste måten å gjøre dette på er å guide og oppmuntre unge ved å gi dem en mulighet til utforske sine talent.

 

Til en hver tid vil du derfor nå finne to eller flere lærlinger hos Dooway som drar nytte av direkte erfaring fra IT-bransjen. Sammen med lærlingkontoret som hjelper med utplasseringen, jobber Doorway for å gi virkelige utfordringer, verdifulle erfaringer og relevant kunnskap fra IT-bransjen. For å støtte denne ideen, mottar hver lærling en interaktiv lærebok der man leverer inn oppgaver knyttet til den enkelte. Doorway har for øyeblikket 5 lærlinger og en mengde suksesshistorier, langsiktige relasjoner og mange toppkandidater å skryte av.

 

Mer om Emilija Jasinkaite

Du la kanskje merke til at Emilija sitt navn ikke er typisk norsk? Dette er fordi Emilija ble født i Litauen og flyttet til Norge når hun var bare to år gammel. Hun har likevel ikke glemt sine baltiske røtter og snakker flytende litauisk hjemme, eksepsjonell engelsk (og norsk) på jobb og selvfølgelig flytende norsk med venner.

Selv om Emilija fra en tidlig alder var klar over sin interesse for IT, valgte hun å gå bilmekanisk på videregående. Likevel, vel vitende om at bilmekanisk ikke var den rette veien for henne, bestemte Emilija seg for å studere IT… og her er hun hos Doorway! Den flotte og veltalte IT guruen beskriver sine medarbeidere som vennlige, kunnskapsrike og profesjonelle.

 

emilija