Behov for rådgivning?


Vil du vite hvordan våre tjenester kan fungere for akkurat din bedrift?

Legg igjen dine detaljer under, så svarer vi innen kort tid!

Canal Street 2014

 

Canal Street er en av landets størst festivaler og har sine røtter innenfor jazz og blues sjangrene. En av festivalens kjennemerker er den fantastiske bruken av spesielle arenaer hvor karakter og opplevelse går hand i hand med musikalske inntrykk.

 

Over de siste 17 årene har Canal Street tilbudt store musikalske opplevelser til innbyggere, turister og andre besøkende i Arendal. Mellom 20-25.000 gjester besøker festivalen hvert år som foregår den siste uka i Juli. Satt i perfekte omgivelser i områder Arendal har å by på, skaper Canal Street en opplevelse hvor plass, kultur og historie lager et sjeldent samarbeid mellom artist og publikum.

Fyrjazz ved Torungen Fyr, Badeblues og splashjazz i bukta ved Merdø, «jazz i kontaineren» ved Heftingsdalen gjenvinningsanlegg, nattkonserter ved Arendal kirkegård og uforglemmelige konserter i byens skjulte bakgårder er bare noen eksempler. Festivalen ønsker folk fra alle aldersgrupper velkommen, for eksempel gjennom «barnestreet», barnas Canal Street og et talentshow for unge fremadstormende talenter.

Hovedkonsertene som foregår i hjertet av Arendal, Sam Eydes plass, trekker til seg tusener av livelige folk hver natt, mens bakgården er for de av roligere vesen. Ca. 40-50 forskjellige band og artister besøker festivalen. Selv om Jazz har vært mest populært og klart best representert i en årrekke, finner du alle typer musikk.

I tillegg til å tilby de beste artistene Norge har å by på så har festivalen også hatt besøk av artister som Bob Geldof, Lauren Hill, Joss Stone, Waterboys, Gary Moore, Solomon Bruke, Melody Gardot, Angélique Kidjo og mange fler på scenen de siste 5 årene. Kom å si hei, vi gleder oss til å møte deg!